Transcend"Centrul de Cercetare Fundamentală ṣi dezvoltare experimentală ȋn medicină translațională / Transcend" finantat in cadrul POS CCE Axa 2 Competitivitate prin CDI, Operatiunea 2.2.1 - "Dezvoltarea infrastructurii de CD existente si crearea de noi infrastructuri", Cod SMIS 48871


For english click here

EVENIMENTE

 • Comunicat de presă

  01 Jul, 2016

  Institutul Regional de Oncologie cu sediul în str. General Henry Mathias Berthlot nr. 2-4 Iași, anunță finalizarea proiectului “Centrul de Cercetare Fundamentală și Dezvoltare Experimentală în Medicina Translațională – TRANSCEND“ proiect finanțat în cadrul POS CCE Axa 2 Competitivitate prin CDI, Operațiunea 2.2.1 - "Dezvoltarea infrastructurii de CD existente și crearea de noi infrastructuri", Cod SMIS 48871.
  Valoarea totală a proiectului a fost de 52.565.914,45 lei inclusiv TVA din care contribuția nerambursabilă a fost de 35.558.131,25 lei inclusiv TVA, durata proiectului a fost de 27 luni și 20 zile.

  Conferința de finalizare a proiectului va avea loc în data de 5 Iulie 2016 la Institutul Regional de Oncologie, ora 11, Amfiteatrul Mare. La acest eveniment sunt invitați reprezentanți ai Primăriei municipiului, Prefecturii și Consiliului Județean, Universității GR.T. Popa de Medicină și Farmacie.

  Obiectivul definitoriu al acestui proiect a fost dezvoltarea unor cercetări fundamentale transdisciplinare derulate într-un sistem de tehnologii avansate interconectate, care vizează identificarea și proiectarea de noi molecule biomarker cu aplicație diagnosti că sau terapeutică în bolile oncologice destinate unei translații graduale către aplicațiile clinice.

  Detalii suplimentare puteţi obţine de la:

  Institutul Regional de Oncologie
  Ec. Grosu Mirela - Manager
  Prof.Dr. Eugen Carasevici – Responsabil tehnic
  Tel: 0374 278810;
  Fax: 0374 278802;
  E-mail: transcend@iroiasi.ro
  www.transcend.iroiasi.ro

Conținutul acestui site nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.